sizer sizer
header_10.jpg
steun_ons

Five4Five

Five4Five is een initiatief van de Stichting Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden en vindt plaats in Eijsden-Margraten. De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8%, hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Runners en wandelaars
Maar natuurlijk hebben we de andere sportieve Limburgers niet vergeten. Runners en wandelaars kunnen in teams van 5 personen een rondje (14,5 km) wandelen of rennen. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging. Per team van 5 wandelaren of runners betaal je ook minimaal € 125,- om mee te doen.

Op het parcours zijn pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Wandelaars en runners laten daar hun deelnamebewijs aftekenen. Fietsers doen dat aan start/finish. Let op: Five4Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat. Op die manier wordt Five4Five een echt familie-evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama of papa tussendoor aan.

Ga voor meer informatie naar www.five4five.nl.

dullens-design.nl