sizer sizer
header_5.jpg
steun_ons

Business vriend worden

Als vertrekpunt is gekozen voor een logo in de vorm van een boom, de karakteristieke kokerboom uit Namibië. Deze boom heeft als eigenschap dat hij zich altijd in tweetallen vertakt en levert hiermee de basisgedachte voor het werven van nieuwe leden.

Hoe werkt het?
Een vriend kan zijn betrokkenheid bevestigen door het aankopen van een van de drie certificaten die een jaarlijkse bijdrage vertegenwoordigen van € 1000,- tot € 4000,-. Naast een welkomstpresentje krijgt u 2x per jaar een netwerkevenement aangeboden. Dat is een keer een “kijkje achter de schermen” in ziekenhuis en/of onderzoeksfaciliteit met aansluitend een diner en gelegenheid tot netwerken. Daarnaast wordt uw logo vermeld op onze website en digitale nieuwsbrief. U ontvangt ook (digitaal) het speciale “vriendenlogo” dat u mag gebruiken op al 
uw commercieel communicatieve uitingen.

Ook organiseren de aangesloten business vrienden een of meerdere keren per jaar aparte fundraisingactiviteiten waarvoor u uitgenodigd wordt (vrijwillig). Soms zijn deze gratis, soms moet u voor deze activiteiten extra betalen 
en soms vragen wij uw inzet en energie.

Naast maatschappelijke betrokkenheid, uw (emotionele) band met het onderwerp is er dus ook volop gelegenheid tot netwerken en in contact te komen met gelijkgestemde ondernemers / ondernemingen.

Afhankelijk van welk certificaat men koopt, neemt het aantal privileges toe. Zodoende wordt een extra ondersteuning ook extra beloond. Hierbij moet gedacht worden aan het aantal personen dat bij lezingen en evenementen welkom is, naamsvermelding of zelfs naamsvermelding en logo e.d.

Word nu business vriend, neem contact op met Marcel Bourgonje of Philip van Ballegooie, telefoonnummer 043 4077365 of per e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

dullens-design.nl